Sold out!
,

Lojë me letra – Dinosaur

Djeco
Availability:

S’ka stok


Kartat e lojës, Batasaurus janë perfekte për orë argëtimi pafund për fëmijët.  Batasaurus është një lojë strategjike, stimuluese dhe argëtuese për fëmijë të moshës +5 vjeç. Fëmijëve do t’ju pëlqejë ta luajnë këtë lojë force me llojet e ndryshme të dinosaurëve. Kush mbledh më shumë pikë force, fiton lojën. Kjo lojë është perfekte për tu luajtur në grupe, zakonisht me 2-4 lojtarë, zgjat 10 minuta dhe përfshin 48 karta. Këto karta loje zhvillojnë aftësitë vëzhguese, shkathtësojnë fëmijët dhe nxitin ndërveprimin.

Si funksionon loja?

Janë 48 karta me dinosaurë të ndryshëm bashkë me pikë fortësie. Çdo lojtar duhet të masi kartat e përzgjeshura me të tjerët. Nëse karta me dinosaurin e tij ka më shumë pikë force se të tjerët, atëherë i merr të gjitha kartat. Lojën e fiton lojtari me më shumë pikë force të grumbulluara.

Karakteristikat:

 • Batasaurus është një lojë strategjike, stimuluese dhe argëtuese për fëmijë të moshës +5 vjeç
 • Fëmijëve do t’ju pëlqejë ta luajnë këtë lojë force me llojet e ndryshme të dinosaurëve
 • Kush mbledh më shumë pikë force, fiton lojën
 • Luhet nga 2- 4 lojtarë, zgjat 10 minuta dhe përmban 48 karta
 • Shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin
 • Zhvillojnë aftësitë strategjike

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 8.5 x 11.5 x 3 cm
 • Mosha: +5 vjeç

1,300 L

Sold out!

Kartat e lojës, Batasaurus janë perfekte për orë argëtimi pafund për fëmijët.  Batasaurus është një lojë strategjike, stimuluese dhe argëtuese për fëmijë të moshës +5 vjeç. Fëmijëve do t’ju pëlqejë ta luajnë këtë lojë force me llojet e ndryshme të dinosaurëve. Kush mbledh më shumë pikë force, fiton lojën. Kjo lojë është perfekte për tu luajtur në grupe, zakonisht me 2-4 lojtarë, zgjat 10 minuta dhe përfshin 48 karta. Këto karta loje zhvillojnë aftësitë vëzhguese, shkathtësojnë fëmijët dhe nxitin ndërveprimin.

Si funksionon loja?

Janë 48 karta me dinosaurë të ndryshëm bashkë me pikë fortësie. Çdo lojtar duhet të masi kartat e përzgjeshura me të tjerët. Nëse karta me dinosaurin e tij ka më shumë pikë force se të tjerët, atëherë i merr të gjitha kartat. Lojën e fiton lojtari me më shumë pikë force të grumbulluara.

Karakteristikat:

 • Batasaurus është një lojë strategjike, stimuluese dhe argëtuese për fëmijë të moshës +5 vjeç
 • Fëmijëve do t’ju pëlqejë ta luajnë këtë lojë force me llojet e ndryshme të dinosaurëve
 • Kush mbledh më shumë pikë force, fiton lojën
 • Luhet nga 2- 4 lojtarë, zgjat 10 minuta dhe përmban 48 karta
 • Shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin
 • Zhvillojnë aftësitë strategjike

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 8.5 x 11.5 x 3 cm
 • Mosha: +5 vjeç
SKU: 3070900051362 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close