Karta mësimore të fjalëve angleze- Montessori

EurekaKids
Availability:

6 stok


Karta mësimore të fjalëve angleze- Montessori, ky grup kartelash është mënyra më e mirë për fëmijët që të praktikojnë fjalorin bazë në anglisht. Ka 40 karta që pasqyrojnë ilustrime dhe fjalor që lidhen me temat: “Emocionet e mia”, “Dita ime”, “Trupi im” dhe “Foljet e mia” dhe është ideale që vogëlushët të mësojnë fjalë të reja dhe t’i mbajnë mend lehtë.

Karakteristikat:

  • Përmban 40 karta mësimi të përforcuara kartoni: 10 për secilën nga katër temat.
  • Përmirëson zhvillimin e koordinimit sy-dorë dhe përvetësimin e fjalorit bazë në anglisht.
  • Mosha: +2 vjeç
  • Paketimi: 22.2cm (Lartësia) x 18.5cm (Gjerësia) x 5.5cm (Gjatësia)

Cila është metoda Montessori?
Metoda Montessori u zhvillua në fillim të shekullit të 20-të në Itali me qëllim të ndihmës së fëmijëve për të marrë një zhvillim gjithëpërfshirës. Karakterizohet duke u dhënë fëmijëve një rol aktiv në të mësuarit e tyre, duke mbrojtur nevojën për të promovuar zhvillimin natyror të aftësive të tyre duke eksploruar mjedisin e tyre dhe, rrjedhimisht, zbulimin e tyre.

2,000 L

6 stok

Karta mësimore të fjalëve angleze- Montessori, ky grup kartelash është mënyra më e mirë për fëmijët që të praktikojnë fjalorin bazë në anglisht. Ka 40 karta që pasqyrojnë ilustrime dhe fjalor që lidhen me temat: “Emocionet e mia”, “Dita ime”, “Trupi im” dhe “Foljet e mia” dhe është ideale që vogëlushët të mësojnë fjalë të reja dhe t’i mbajnë mend lehtë.

Karakteristikat:

  • Përmban 40 karta mësimi të përforcuara kartoni: 10 për secilën nga katër temat.
  • Përmirëson zhvillimin e koordinimit sy-dorë dhe përvetësimin e fjalorit bazë në anglisht.
  • Mosha: +2 vjeç
  • Paketimi: 22.2cm (Lartësia) x 18.5cm (Gjerësia) x 5.5cm (Gjatësia)

Cila është metoda Montessori?
Metoda Montessori u zhvillua në fillim të shekullit të 20-të në Itali me qëllim të ndihmës së fëmijëve për të marrë një zhvillim gjithëpërfshirës. Karakterizohet duke u dhënë fëmijëve një rol aktiv në të mësuarit e tyre, duke mbrojtur nevojën për të promovuar zhvillimin natyror të aftësive të tyre duke eksploruar mjedisin e tyre dhe, rrjedhimisht, zbulimin e tyre.

 

SKU: 8435404813864 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close