, , , ,

Kartat gërvishtëse me kafshët simpatike të pyllit

Djeco
Availability:

5 stok


Kartat gërvishtëse me kafshët simpatike të pyllit janë një aktivitet argëtues dhe tejet origjinal për çdo fëmijë të moshës nga 3 deri në 6 vjeç. Fëmijët duhet thjeshtë të ndjekin broshurën e udhëzimeve dhe të gërvishtin sipërfaqen e letrës, me një majë lapsi, për të zbuluar hap pas hapi 4 piktura të bukura me kafshët simpatike të pyllit.

Karakteristikat:

 • Zhvillon imagjinatën dhe kreativitetin
 • Aktivitet argëtues për fëmijë
 • Broshura  udhëzuese tregon  hap pas hapi procedurën
 • Përmban 4 dizenjo me kafshët e pyllit
 • E përshtatshme për moshat nga 3- 6 vjeç

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 22 x 23 cm

1,200 L

5 stok

Kartat gërvishtëse me kafshët simpatike të pyllit janë një aktivitet argëtues dhe tejet origjinal për çdo fëmijë të moshës nga 3 deri në 6 vjeç. Fëmijët duhet thjeshtë të ndjekin broshurën e udhëzimeve dhe të gërvishtin sipërfaqen e letrës, me një majë lapsi, për të zbuluar hap pas hapi 4 piktura të bukura me kafshët simpatike të pyllit.

Karakteristikat:

 • Zhvillon imagjinatën dhe kreativitetin
 • Aktivitet argëtues për fëmijë
 • Broshura  udhëzuese tregon  hap pas hapi procedurën
 • Përmban 4 dizenjo me kafshët e pyllit
 • E përshtatshme për moshat nga 3- 6 vjeç

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 22 x 23 cm
Marka

Mosha

3- 6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close