Karusel muzikor

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Karusel muzikor | Ky karusel muzikor nga koleksioni i ëmbël “Il était une fois”. Në një melodi qetësuese elementët rrotullohen ngadalë për ta kthyer kohën e gjumit në një moment paqësor. Përmban Mimi miun, hënën, yjet dhe një orë të vogël. Perfekte për të stimuluar shikimin dhe dëgjimin e foshnjës dhe për të zbukuruar hapësirën dedikuar vogëlushëve tuaj. Përfshin krahun prej druri në pambuk, poliestër dhe pemë gome. Ky i pershtatshem karusel muzikor është i pështatshëm për të sapolindurit.

Diametri 35 x 65 cm.

14,800 L

2 stok

Karusel muzikor | Ky karusel muzikor nga koleksioni i ëmbël “Il était une fois”. Në një melodi qetësuese elementët rrotullohen ngadalë për ta kthyer kohën e gjumit në një moment paqësor. Përmban Mimi miun, hënën, yjet dhe një orë të vogël. Perfekte për të stimuluar shikimin dhe dëgjimin e foshnjës dhe për të zbukuruar hapësirën dedikuar vogëlushëve tuaj. Përfshin krahun prej druri në pambuk, poliestër dhe pemë gome. Ky i pershtatshem karusel muzikor  është i pështatshëm për të sapolindurit.

Diametri 35 x 65 cm.

SKU: 3575676640562 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close