Karusel muzikor

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Karusel muzikor | Ky karusel i ëmbël muzikor do të tërheqë vëmendjen e foshnjës tuaj dhe do të stimulojë imagjinatën e tij / saj me ngjyrat e bukura dhe tingujt e butë. Ajo përmban rosën Olga në një nga aventurat e saj. Ndiqni Olgën në udhëtimin e saj ndërsa fluturon rreth Hënës dhe yjeve në tokën e ëndrrave!

14,800 L

2 stok

Karusel muzikor | Ky karusel i ëmbël muzikor do të tërheqë vëmendjen e foshnjës tuaj dhe do të stimulojë imagjinatën e tij / saj me ngjyrat e  bukura dhe tingujt e butë. Ajo përmban rosën Olga në një nga aventurat e saj. Ndiqni Olgën në udhëtimin e saj ndërsa fluturon rreth Hënës dhe yjeve në tokën e ëndrrave!

SKU: 3575677140566 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close