Sold out!
,

Karuseli

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Karuseli | Fëmijët do të kenë një kohë të këndshme me këtë lodër tërheqëse. Karuseli përshtatet në një bazë druri të fortë dhe rrotullohet ndërsa lodra lëkundet. Shtatë copa druri, duke përfshirë tre kuaj karikel të dyanshëm, janë të heqshëm dhe qëndrojnë më vete për më shumë opsione loje. Të përshtatshme për moshat +18 muajsh.

 

6,800 L

Sold out!

Karuseli | Fëmijët do të kenë një kohë të këndshme me këtë lodër tërheqëse. Karuseli përshtatet në një bazë druri të fortë dhe rrotullohet ndërsa lodra lëkundet. Shtatë copa druri, duke përfshirë tre kuaj karikel të dyanshëm, janë të heqshëm dhe qëndrojnë më vete për më shumë opsione loje. Të përshtatshme për moshat +18 muajsh.

 

SKU: 000772136167 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close