Këpucë klasike

Bobux
Availability:

1 stok


Këpucë klasike | Ky stil klasik Mary-Jane pështatet më së miri me çdo veshje pa marrë parasysh rastin. Një prekje e shkëlqimit shtohet me një ikonë ari që zbukuron rripin dhe një ngjyrosje e zezë plotëson pamjen e sofistikuar.

Keshilla:

Fshijeni me një leckë të lagur, tharje natyrale, larg nga rrezet e diellit direkte.

9,600 L10,800 L

Pastroje zgjedhjen

SHPORTA NË BEE

close