,

Këpucë lidhëse

Plan Toys
Availability:

6 stok


Këpucë lidhëse | Hapi i parë i një fëmije për të mësuar të lidhë këpucët e vogla. Fëmijët do të gëzojnë të mësojnë të lidhin këpucët e tyre me këtë këpucë lidhëse. Prindërit mund t’i mësojnë fëmijët se si të lidhin duke zhvilluar aftësi të shkëlqyera motorike dhe shkathtësi të gishtërinjve ndërsa lidhin. Me ndihmën e prindërve, fëmijët do të mësojnë se si të krijojë lidhje brenda, jashtë dhe të krijojnë harqe.

2,500 L

6 stok

Këpucë lidhëse | Hapi i parë i një fëmije për të mësuar të lidhë këpucët e vogla. Fëmijët do të gëzojnë të mësojnë të lidhin këpucët e tyre me këtë këpucë lidhëse. Prindërit mund t’i mësojnë fëmijët se si të lidhin duke zhvilluar aftësi të shkëlqyera motorike dhe shkathtësi të gishtërinjve ndërsa lidhin. Me ndihmën e prindërve, fëmijët do të mësojnë se si të krijojë lidhje brenda, jashtë dhe të krijojnë harqe.

SKU: 8854740053190 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close