Këpucë Port

Bobux
Availability:

1 stok


Këpucë Port e thjeshtë me një ngjyrosje klasike të zezës, është më e preferuar midis prindërve dhe fëmijëve falë përshtatjes së saj të lehtë dhe komode. Fiksimi i dyfishtë i rripit të këpucëve “Port” siguron rregullimin sipas gjerësisë së këmbës dheme një simbol bronzi që zbukuron rripin e sipërm. Komoditet shtesë shtohet me një mbushje tek thembra dhe lëkura ultra e butë.

Këshilla:

  • Fshijeni me një leckë të lagur, tharje natyrale, larg nga rrezet e diellit direkte.

8,500 L

1 stok

Këpucë Port  e thjeshtë me një ngjyrosje klasike të zezës, është më e preferuar midis prindërve dhe fëmijëve falë përshtatjes së saj të lehtë dhe komode. Fiksimi i dyfishtë i rripit të këpucëve “Port” siguron rregullimin sipas gjerësisë së këmbës dheme një simbol bronzi që zbukuron rripin e sipërm. Komoditet shtesë shtohet me një mbushje tek thembra dhe lëkura ultra e butë.

Këshilla:

  • Fshijeni me një leckë të lagur, tharje natyrale, larg nga rrezet e diellit direkte.
Marka

Masa

18

Ngjyra

E zezë

SHPORTA NË BEE

close