Këpucë Step Up

Bobux
Availability:

1 stok


Këpucë Step Up, stil modern që krenohet me një dizajn me një rrip të gjerë të rregullueshëm dhe qafë te lartë për ti mbajtur këmbët të ngrohta. Dizajni minimalist e bën të përshtatshëm për çdo veshje apo rast, por që me xhinse bëjnë një kombinim perfekt.

Këshilla:

  • Fshijeni me një leckë të lagur, tharje natyrale, larg nga rrezet e diellit direkte.

8,500 L

1 stok

SHPORTA NË BEE

close