Kërcejmë në litar

EurekaKids
Availability:

4 stok


Kërcejmë në litar rekomandohet shumë për të promovuar zhvillimin fizik dhe praktik të të vegjëlve. Kjo lojë është përcjellë nga brezi në brez pa ndryshuar stil dhe është e përsosur për të kaluar orë argëtuese ndërsa stimulon koordinimin, aftësitë praktike, reflekset dhe ekuilibrin. Përveç kësaj, ky litar është shumë i lezetshëm!

Karakteristikat:

  • Madhësia e litarit: 1.93 cm.
  • Mosha: +3 vjeç.

1,400 L

Pastroje zgjedhjen

Kërcejmë në litar  rekomandohet shumë për të promovuar zhvillimin fizik dhe praktik të të vegjëlve. Kjo lojë është përcjellë nga brezi në brez pa ndryshuar stil dhe është e përsosur për të kaluar orë argëtuese ndërsa stimulon koordinimin, aftësitë praktike, reflekset dhe ekuilibrin. Përveç kësaj, ky litar është shumë i lezetshëm!

Karakteristikat:

  • Madhësia e litarit: 1.93 cm.
  • Mosha: +3 vjeç.
SKU: N/A Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

Ngjyra

Blu, Rozë

SHPORTA NË BEE

close