Kështjella e princeshës

Melissa & Doug
Availability:

7 stok


Kështjella e princeshës, kështjellë simpatike prej druri, me dorezë të përshtatshme mbajtëse, është e përsosur për princeshën tuaj të vogël. Pjesa e jashtme e saj e detajuar bukur hapet lehtësisht për të zbuluar një pallat mbretëror të mobiluar me katër pjesë të mobiljeve mbretërore dhe dy kuaj. Princi dhe princesha që jetojnë këtu janë të sigurtë se do të jetojnë lumturisht përgjithmonë!

 

9,700 L

7 stok

Kështjella e princeshës, kështjellë simpatike prej druri, me dorezë të përshtatshme mbajtëse, është e përsosur për princeshën tuaj të vogël. Pjesa e jashtme e saj e detajuar bukur hapet lehtësisht për të zbuluar një pallat mbretëror të mobiluar me katër pjesë të mobiljeve mbretërore dhe dy kuaj. Princi dhe princesha që jetojnë këtu janë të sigurtë se do të jetojnë lumturisht përgjithmonë!

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close