Sold out!
,

Kështjella Ekskalibur

Le Toy Van
Availability:

S’ka stok


Kështjella Ekskalibur | Pikturuar me kujdes dhe zbukuruar plotësisht në ngjyrat e mbretërisë. Kështjella është e pajisur me një flamur, një dollap tërheqës, një kullë burgu, një oborr të ngritur dhe një mur. Kalaja është montuar në një bazë prej druri, e cila i jep asaj një stabilitet më të lartë. E krijuar në mënyrë ideale për kalorës dhe kuaj, fëmija mund të luajë edhe me karaktere të tjera.

Karakteristikat:

  • I përshtatshëm për fëmijë + 3 vjeç
  • Dimensioni 45 x 50 x 39 cm

25,900 L

Sold out!

Kështjella Ekskalibur | Pikturuar me kujdes dhe zbukuruar plotësisht në ngjyrat e mbretërisë. Kështjella është e pajisur me një flamur, një dollap tërheqës, një kullë burgu, një oborr të ngritur dhe një mur. Kalaja është montuar në një bazë prej druri, e cila i jep asaj një stabilitet më të lartë. E krijuar në mënyrë ideale për kalorës dhe kuaj, fëmija mund të luajë edhe me karaktere të tjera.

Karakteristikat:

  • I përshtatshëm për fëmijë + 3 vjeç
  • Dimensioni 45 x 50 x 39 cm
SKU: 5060023412353 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close