, ,

Kështjella rozë Fairybelle

Le Toy Van
Availability:

1 stok


Kështjella Fairybelle është i përsosur për çdo fëmijë që adhuron ngjyrën rozë. Ky set i bukur vjen i kompletuar me 13 aksesorë të ndryshëm. Me një tavolinë, karrige, komplet çaji, krevat dhe çarçafë, e shumë aksesorë të tjerë, ku të vegjlit mund të argëtohen pafund, vetë ose në grup. Me një urë lëvizëse, grila hapëse, dyer dhe ballkon, princesha mund të presë princin e pashëm nga çdo dhomë, jo vetëm nga kulla. I montuar në një dërrasë bazë me lule të ilustruar, ky komplet shumëngjyrësh prej druri do të ishte një dhuratë e mrekullueshme për çdo fëmijë, kryesisht vajzat. Falë dizajnit dhe ngjyrave, ky pallat lodër do përshtatet në mënyrë perfekte me arredimin e dhomës.

Karakteristikat:

 • Një kështjellë e bukur zanash prej druri me vepra arti të detajuara me lule
 • 13 aksesorë mobiljesh
 • Përfshin një kullë të lartë me flamur, një ballkon, një urë lëvizëse  dhe dyer hapëse
 • Montuar në një bazë të bukur të ilustruar
 • Ide e bukur dhurate për festa të fundvitit ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +2 vjeç
 • Përmasat: ‎48.41 x 67.79 x 13.41 cm
 • Pesha: 6.8 kg

29,800 L

1 stok

Kështjella Fairybelle është i përsosur për çdo fëmijë që adhuron ngjyrën rozë. Ky set i bukur vjen i kompletuar me 13 aksesorë të ndryshëm. Me një tavolinë, karrige, komplet çaji, krevat dhe çarçafë, e shumë aksesorë të tjerë, ku të vegjlit mund të argëtohen pafund, vetë ose në grup. Me një urë lëvizëse, grila hapëse, dyer dhe ballkon, princesha mund të presë princin e pashëm nga çdo dhomë, jo vetëm nga kulla. I montuar në një dërrasë bazë me lule të ilustruar, ky komplet shumëngjyrësh prej druri do të ishte një dhuratë e mrekullueshme për çdo fëmijë, kryesisht vajzat. Falë dizajnit dhe ngjyrave, ky pallat lodër do përshtatet në mënyrë perfekte me arredimin e dhomës.

Karakteristikat:

 • Një kështjellë e bukur zanash prej druri me vepra arti të detajuara me lule
 • 13 aksesorë mobiljesh
 • Përfshin një kullë të lartë me flamur, një ballkon, një urë lëvizëse  dhe dyer hapëse
 • Montuar në një bazë të bukur të ilustruar
 • Ide e bukur dhurate për festa të fundvitit ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +2 vjeç
 • Përmasat: ‎48.41 x 67.79 x 13.41 cm
 • Pesha: 6.8 kg
SKU: 5060023416412 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close