,

Kështjella

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Kështjella | Tani është e thjeshtë të mbash gjallë kalorësinë me këtë grup druri të mahnitshëm prej 28 copash. Mbreti juaj i vogël kalorës mund të krijojë një kështjellë të madhe ose dy më të vogla dhe një vijë të gjatë mbrojtëse. Mund të kombinohen me figura dhe orët do të kalojnë në mënyrë të pashjegueshme. Të përshtatshme për moshat +3 vjeç.

5,800 L

2 stok

Kështjella | Tani është e thjeshtë të mbash gjallë kalorësinë me këtë grup druri të mahnitshëm prej 28 copash. Mbreti juaj i vogël kalorës mund të krijojë një kështjellë të madhe ose dy më të vogla dhe një vijë të gjatë mbrojtëse. Mund të kombinohen me figura dhe orët do të kalojnë në mënyrë të pashjegueshme. Të përshtatshme për moshat +3 vjeç.

 

SKU: 000772105323 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close