Kësulkuqja

Availability:

1 stok


Kësulkuqja ështënjë kukull elegante, e hijshme me flokët e saj me gërsheta dhe e veshur me një fustan pambuku shumë të bukur. Dhe të gjitha të mbështjellura në pelerinë e saj të kuqe. Ideale për zhvillimin e imagjinatës së çdo fëmije.

Karakteristikat:

  • Mosha +6 muajsh
  • Dimensionet 43 cm

 

7,900 L

1 stok

Kësulkuqja ështënjë kukull elegante, e hijshme me flokët e saj me gërsheta dhe e veshur me një fustan pambuku shumë të bukur. Dhe të gjitha të mbështjellura në pelerinë e saj të kuqe. Ideale për zhvillimin e imagjinatës së çdo fëmije.

Karakteristikat:

  • Mosha +6 muajsh
  • Dimensionet 43 cm

 

SHPORTA NË BEE

close