Kësulkuqja

Moulin Roty
Availability:

4 stok


Kësulkuqja, një kukull elegante dhe e hijshme e vogël, me flokët me gërsheta dhe e veshur me një fustan pambuku shumë të bukur, të gjitha të mbështjellura në pelerinë e saj të kuqe. Ideale për zhvillimin e imagjinatës së çdo fëmije. Mosha +18 muajshe.

4,400 L

4 stok

Kësulkuqja, një kukull elegante dhe e hijshme e vogël, me flokët me gërsheta dhe e veshur me një fustan pambuku shumë të bukur, të gjitha të mbështjellura në pelerinë e saj të kuqe. Ideale për zhvillimin e imagjinatës së çdo fëmije. Mosha +18 muajshe.

SKU: 3575677113447 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close