,

Khaki Tote Box Kit

Leçons de Choses
Availability:

1 stok


Khaki Tote Box Kit është zgjedhja ideale për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe të gjitha pajisjet shkollore. Dizajni i veçantë dhe kombinimi i këndshëm i ngjyrave e bën që fëmijët do ta adhurojnë të marrin me vete në shkollë, në shëtitje ose eskursione. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Khaki Tote Box Kit është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur, praktike dhe shumë e organizuar.

Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 22.5 x 10 x 8 cm

2,300 L

1 stok

Khaki Tote Box Kit është zgjedhja ideale për të mbajtur stilolapsa, ngjyrues, shënues dhe të gjitha pajisjet shkollore. Dizajni i veçantë dhe kombinimi i këndshëm i ngjyrave e bën që fëmijët do ta adhurojnë të marrin me vete në shkollë, në shëtitje ose eskursione. Madje kjo nuk njeh moshë, mund ta përdorin edhe adoleshentët.  Khaki Tote Box Kit është e përbërë nga materiale cilësore, 100% Poliester. Është e lehtë për tu mbajtur, praktike dhe shumë e organizuar.

Karakteristikat:

  • Materiali është 100% poliestër
  • Lahet lehtësisht
  • E lehtë dhe praktike për tu mbajtur
  • Përmasat: 22.5 x 10 x 8 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close