Sold out!

Biçikleta ekuilibër Super Junior e zezë

Kiddimoto
Availability:

S’ka stok


Biçikleta ekuilibër Super Junior e zezë nga Kiddimoto trup me një kornizë të lehtë, kështu që biçikleta peshon vetëm 3.3 kg. Kjo e bën një nga më të lehtat në treg. Lartësia e ndenjëses së biçikletës mund të rregullohet lehtësisht për fëmijët midis 2 dhe 5 vjeç.

Karakteristikat:

  • Rrotat janë fikse 30.48 cm. Lartësia e sediljes: 34-45 cm.
  • Mosha e rekomanduar: 2-5 vjeç.
  • Max. ngarkesa: 50 kg
  • Ngjyra e zezë

21,900 L

Sold out!

SHPORTA NË BEE

close