Biçikleta ekuilibër Super Junior Fossil

Kiddimoto
Availability:

2 stok


Biçikleta ekuilibër Super Junior Fossil| Lejoni imagjinatën e fëmijëve tuaj të shfrenohet me biçikletën ekuilibër Super Junior. Kjo biçikletë do të ndihmojë në mësimin e aftësive kryesore të balancimit si dhe rëndësinë e kontrollit të shpejtësisë së tyre me frenën e pasme, të gjitha këto aftësi do të përgatitin vogëlushin tuaj për një jetë të çiklizmit. Pamja mund të kompletohet me kaskë dhe doreza që përputhen!

Gama maksimale e Kiddimoto Super Junior u prezantua përsëri në Verën e 2014 pas suksesit të biçikletës metalike të nivelit të hyrjes, Super Junior. Që atëherë, diapazoni është zgjeruar për të përfshirë më shumë modele dhe modele që do të tërheqin si për vajzat ashtu edhe për djemtë. Frenat e timonit të pasëm dhe gomat pneumatike 12 inç e bëjnë Super Junior Max një nga biçikletat më të larta specifike të Kiddimoto.

Karakteristikat:

  • E përshtatshme për moshat 2 -5 vjeç
  • Ngjyra Blu me lule

21,900 L

2 stok

Biçikleta ekuilibër Super Junior Fossil| Lejoni imagjinatën e fëmijëve tuaj të shfrenohet me biçikletën ekuilibër Super Junior. Kjo biçikletë do të ndihmojë në mësimin e aftësive kryesore të balancimit si dhe rëndësinë e kontrollit të shpejtësisë së tyre me frenën e pasme, të gjitha këto aftësi do të përgatitin vogëlushin tuaj për një jetë të çiklizmit. Pamja mund të kompletohet me kaskë dhe doreza që përputhen!

Gama maksimale e Kiddimoto Super Junior u prezantua përsëri në Verën e 2014 pas suksesit të biçikletës metalike të nivelit të hyrjes, Super Junior. Që atëherë, diapazoni është zgjeruar për të përfshirë më shumë modele dhe modele që do të tërheqin si për vajzat ashtu edhe për djemtë. Frenat e timonit të pasëm dhe gomat pneumatike 12 inç e bëjnë Super Junior Max një nga biçikletat më të larta specifike të Kiddimoto.

Karakteristikat:

  • E përshtatshme për moshat 2 -5 vjeç
  • Ngjyra Blu me lule
Marka

SHPORTA NË BEE

close