,

Biçikletë ekuilibri

Kiddimoto
Availability:

2 stok


Biçikletë ekuilibri e cila është ideale për fëmijë të moshës 3-6 vjeç. Biçikletë e krijuar për të vegjlit për të zhvilluar ekuilibrin dhe koordinim. Aty ku fëmijët mësojnë aftësitë e ciklit para se të marrin një biçikletë pedalimi.

Duke zhvilluar këto aftësi në një biçikletë ekuilibri, fëmijët mund të përparojnë në një biçikletë pa stabilizues. E bërë nga kompensatë dhe zbukuruar bukur me ngjyra jo toksike për fëmijë, biçikleta është prezantimi i përsosur në botën e 2 rrotave.

Karakteristikat:

 • Gama e modeleve dhe ngjyrave emocionuese
 • Vizatimi i shkëlqyeshëm.
 • I përshtatshëm për fëmijë nga 3 vjeç, mund të rritet me fëmijën tuaj deri në 6 vjeç.
 • Biçikleta trajnuese për fëmijë për t’i ndihmuar të zhvillojnë ekuilibër dhe koordinim në dy rrota sipas të gjitha standardeve të sigurisë
 • Lartësia e shiritit: 525 mm, Lartësia nga toka: 370 mm e rregullueshme në bazë 395 mm, Rrota: 510 mm
 • Ngjyra e gri me jeshile dhe me figura.

17,100 L

2 stok

Biçikletë ekuilibri e cila është ideale për fëmijë të moshës 3-6 vjeç. Biçikletë e krijuar për të vegjlit për të zhvilluar ekuilibrin dhe koordinim. Aty ku fëmijët mësojnë aftësitë e ciklit para se të marrin një biçikletë pedalimi.

Duke zhvilluar këto aftësi në një biçikletë ekuilibri, fëmijët mund të përparojnë në një biçikletë pa stabilizues. E bërë nga kompensatë dhe zbukuruar bukur me ngjyra jo toksike për fëmijë, biçikleta është prezantimi i përsosur në botën e 2 rrotave.

Karakteristikat:

 • Gama e modeleve dhe ngjyrave emocionuese
 • Vizatimi i shkëlqyeshëm.
 • I përshtatshëm për fëmijë nga 3 vjeç, mund të rritet me fëmijën tuaj deri në 6 vjeç.
 • Biçikleta trajnuese për fëmijë për t’i ndihmuar të zhvillojnë ekuilibër dhe koordinim në dy rrota sipas të gjitha standardeve të sigurisë
 • Lartësia e shiritit: 525 mm, Lartësia nga toka: 370 mm e rregullueshme në bazë 395 mm, Rrota: 510 mm
 • Ngjyra e gri me jeshile dhe me figura.
Marka

SHPORTA NË BEE

close