Sold out!
,

Biçikletë ekuilibri druri me yje

Kiddimoto
Availability:

S’ka stok


Biçikletë ekuilibri druri me yje janë për fëmijë të moshës 3 vjeç. Biçikletë e krijuar për të vegjlit për të zhvilluar ekuilibrin dhe koordinim. Aty ku fëmijët mësojnë aftësitë e ciklit para se të marrin një biçikletë pedalimi.

Duke zhvilluar këto aftësi në një biçikletë ekuilibri, fëmijët mund të përparojnë në një biçikletë pa stabilizues. E bërë nga kompensatë dhe zbukuruar bukur me ngjyra jo toksike për fëmijë, biçikleta është prezantimi i përsosur në botën e 2 rrotave.

Karakteristikat:

 • Gama e modeleve dhe ngjyrave emocionuese.
 • Vizatimi i shkëlqyeshëm.
 • I përshtatshëm për fëmijë nga 3 vjeç, mund të rritet me fëmijën tuaj deri në 6 vjeç
 • Biçikleta trajnuese për fëmijë për t’i ndihmuar të zhvillojnë ekuilibër dhe koordinim në dy rrota sipas të gjitha standardeve të sigurisë
 • Lartësia e shiritit: 525 mm, Lartësia nga toka: 370 mm e rregullueshme në bazë 395 mm, Rrota: 510 mm
 • Ngjyra e drunjtë e kaltër dhe me yje shumëgjyrësh.

17,100 L

Sold out!

Biçikletë ekuilibri druri me yje janë për fëmijë të moshës 3 vjeç. Biçikletë e krijuar për të vegjlit për të zhvilluar ekuilibrin dhe koordinim. Aty ku fëmijët mësojnë aftësitë e ciklit para se të marrin një biçikletë pedalimi.

Duke zhvilluar këto aftësi në një biçikletë ekuilibri, fëmijët mund të përparojnë në një biçikletë pa stabilizues. E bërë nga kompensatë  dhe zbukuruar bukur me ngjyra jo toksike për fëmijë, biçikleta është prezantimi i përsosur në botën e 2 rrotave.

Karakteristikat:

 • Gama e modeleve dhe ngjyrave emocionuese.
 • Vizatimi i shkëlqyeshëm.
 • I përshtatshëm për fëmijë nga 3 vjeç, mund të rritet me fëmijën tuaj deri në 6 vjeç
 • Biçikleta trajnuese për fëmijë për t’i ndihmuar të zhvillojnë ekuilibër dhe koordinim në dy rrota sipas të gjitha standardeve të sigurisë
 • Lartësia e shiritit: 525 mm, Lartësia nga toka: 370 mm e rregullueshme në bazë 395 mm, Rrota: 510 mm
 • Ngjyra e drunjtë e kaltër dhe me yje shumëgjyrësh.
Marka

SHPORTA NË BEE

close