Sold out!

Kit ngjitëse për ngjyrosje me shkëlqim

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Kit ngjitëse për ngjyrosje me shkëlqim, ky komplet u lejon fëmijëve nga 6 vjet që të dekorojnë 5 fletë me vezullime me ngjyra. Shumë e lehtë dhe rezultati është spektakolar. Çdo fletë ka zona ngjitëse që hiqen gradualisht. Në secilën zonë që hiqet, aplikoni një sasi të vogël shkëlqimi të ngjyrës së dëshiruar dhe përhapeni me ndihmën e furçës.

Karakteristikat:

 • Përmban 5 fletë me motive fantazie. Me pjesë ngjitëse që hiqen nga zonat
 • Përfshin 6 tuba vezullues me shkëlqim dhe një furçë
 • Rrit krijimtarinë, përqendrimin dhe përmirëson aftësitë manuale
 • E krijuar në Spanjë
 • Mosha: + 6 vjeç

Përmasat:

 • Paketimi: 21cm x 21cm x 4.7cm.
 • Çdo fletë: 19 cm x 19cm.

2,400 L

Sold out!

Kit ngjitëse për ngjyrosje me shkëlqim, ky komplet u lejon fëmijëve nga 6 vjet që të dekorojnë 5 fletë me vezullime me ngjyra. Shumë e lehtë dhe rezultati është spektakolar. Çdo fletë ka zona ngjitëse që hiqen gradualisht. Në secilën zonë që hiqet, aplikoni një sasi të vogël shkëlqimi të ngjyrës së dëshiruar dhe përhapeni me ndihmën e furçës.

Karakteristikat:

 • Përmban 5 fletë me motive fantazie. Me pjesë ngjitëse që hiqen nga zonat
 • Përfshin 6 tuba vezullues me shkëlqim dhe një furçë
 • Rrit krijimtarinë, përqendrimin dhe përmirëson aftësitë manuale
 • E krijuar në Spanjë
 • Mosha: + 6 vjeç

Përmasat:

 • Paketimi: 21cm x 21cm x 4.7cm.
 • Çdo fletë: 19 cm x 19cm.

SKU: 8435404810375 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close