, ,

Kitara Dance La Jungle

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Kitare perfekte për të gjithë muzikantët e vegjël. Kitara Dance La Jungle është ideale për të njohur fëmijët me botën e muzikës  dhe për të zhvilluar  sensin e ritmit. Kitara prej druri ka 6 tela metalikë, është pikturuar në blu  dhe e ilustruar me një motiv panterë dhe pendë fluturuese. Përveç ofron argëtim ka dhe një dizajn të këndshëm, kësisoj mund të jetë edhe një ide e bukur për dhuratë.

Karakteristikat:

 • Kitare perfekte për të gjithë muzikantët e vegjël
 • Është ideale për të njohur fëmijët me botën e muzikës  dhe për të zhvilluar  sensin e ritmit
 • Ka 6 tela metalikë është pikturuar në blu
 • Ide e bukur për dhuratë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 70 x 45 x 43 cm
 • Materiali: Kompesatë dhe plastikë

6,400 L

1 stok

Kitare perfekte për të gjithë muzikantët e vegjël. Kitara Dance La Jungle është ideale për të njohur fëmijët me botën e muzikës  dhe për të zhvilluar  sensin e ritmit. Kitara prej druri ka 6 tela metalikë, është pikturuar në blu  dhe e ilustruar me një motiv panterë dhe pendë fluturuese. Përveç ofron argëtim ka dhe një dizajn të këndshëm, kësisoj mund të jetë edhe një ide e bukur për dhuratë.

Karakteristikat:

 • Kitare perfekte për të gjithë muzikantët e vegjël
 • Është ideale për të njohur fëmijët me botën e muzikës  dhe për të zhvilluar  sensin e ritmit
 • Ka 6 tela metalikë është pikturuar në blu
 • Ide e bukur për dhuratë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 70 x 45 x 43 cm
 • Materiali: Kompesatë dhe plastikë
SKU: 3575676684146 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close