Kitare

Moulin Roty
Availability:

8 stok


Kitare, për të gjithë muzikantët. Kitare me 6 kordona në pëlhurën e kontrollit të gamës  dhe  është ideale për të prezantuar të vegjlit në muzikë dhe për të zhvilluar aftësitë e tyre praktike dhe sensin e ritmit. Për moshën +18 muajsh.

7,000 L

8 stok

Kitare, për të gjithë muzikantët. Kitare me 6 kordona në pëlhurën e kontrollit të gamës dhe është ideale për të prezantuar të vegjlit në muzikë dhe për të zhvilluar aftësitë e tyre praktike dhe sensin e ritmit. Për moshën +18 muajsh.

SKU: 3575676613306 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close