, ,

Kolazhi- Miqtë në kopsht

Djeco
Availability:

9 stok


Jepuni mundësinë fëmijëve të zhvillojnë saktësinë dhe mësimin e madhësive dhe vëllimit me anë të kolazhit, Miqtë në Kopsht. Fëmijët duhet të mbledhin elemente dhe duhet të krijojnë vëllim duke i mbivendosur ato. Një aktivitet krijues për fëmijët e moshës 3 deri në 6 vjeç. Kolazhi  3D me copa të trasha kartoni të prera  dhe anën e pasme të secilës formë, vijëzoni për të ditur se ku ta vendosni ngjitësi. Bashkërisht do të merrni edhe një broshurë shpjeguese me ngjyra dhe vetëm në fotografi.

Përmban:

 • Përmban 5 letra të trasha me skaje të bardha, të ilustruara dhe të prera paraprakisht (20 x 20 cm)
 • 1 tub ngjitës
 • 1 broshurë shpjeguese me ngjyra 

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë: 29.5 x 23 x 4 cm
 • Përmasat e skicës: 26 x 28 x 5 cm
 • Mosha e përshtatshme duke filluar nga 3- vjeç

2,000 L

9 stok

Jepuni mundësinë fëmijëve të zhvillojnë saktësinë dhe mësimin e madhësive dhe vëllimit me anë të kolazhit, Miqtë në Kopsht. Fëmijët duhet të mbledhin elemente dhe duhet të krijojnë vëllim duke i mbivendosur ato. Një aktivitet krijues për fëmijët e moshës 3 deri në 6 vjeç. Kolazhi  3D me copa të trasha kartoni të prera  dhe anën e pasme të secilës formë, vijëzoni për të ditur se ku ta vendosni ngjitësi. Bashkërisht do të merrni edhe një broshurë shpjeguese me ngjyra dhe vetëm në fotografi.

Përmban:

 • Përmban 5 letra të trasha me skaje të bardha, të ilustruara dhe të prera paraprakisht (20 x 20 cm)
 • 1 tub ngjitës
 • 1 broshurë shpjeguese me ngjyra 

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë: 29.5 x 23 x 4 cm
 • Përmasat e skicës: 26 x 28 x 5 cm
 • Mosha e përshtatshme duke filluar nga 3- vjeç
Marka

SHPORTA NË BEE

close