, ,

Kolazhi Pompom- Shpërthimi Pom Pom

Djeco
Availability:

6 stok


Zbuloni pikturat pompom Shpërthimi i pompomave nga Djeco, një aktivitet manual me pompone shumëngjyrësh për fëmijët nga 3 deri në 6 vjeç. Në kolazh janë të përfshira cilindra të vegjël vetë- ngjitës për të përfunduar 4 ilustrime të bukura. Vogëlushët duhet vetëm të ngjitin tubat në dërrasë pastaj të heqin pjesën transparente dhe voila shfaqen pomponët shumëngjyrëshe! Jo vetëm argëtues, por ky kolazh është një aktivitet ideal për të zhvilluar përqendrimin, imagjinatën dhe për të mësuar ngjyrat, format dhe teksturat.

Përmbajtja dhe karakteristikat:

 • 4 piktura të ilustruara (21 x 28 cm)
 • 168 tuba me një fund vetë ngjitës të cilat lëshojnë një pompon
 • 1 broshurë me ngjyra shpjeguese.
 • Mosha e përshtatshme duke filluar nga 3- vjeç
 • Argëtues dhe krijues
 • Rrit përqëndrimin dhe imagjinatën

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë: 29.5 x 23 x 4 cm

3,000 L

6 stok

Zbuloni pikturat pompom Shpërthimi i pompomave nga Djeco, një aktivitet manual me pompone shumëngjyrësh për fëmijët nga 3 deri në 6 vjeç. Në kolazh janë të përfshira cilindra të vegjël vetë- ngjitës për të përfunduar 4 ilustrime të bukura. Vogëlushët duhet vetëm të ngjitin tubat në dërrasë pastaj të heqin pjesën transparente dhe voila shfaqen pomponët shumëngjyrëshe! Jo vetëm argëtues, por ky kolazh është një aktivitet ideal për të zhvilluar përqendrimin, imagjinatën dhe për të mësuar ngjyrat, format dhe teksturat.

Përmbajtja dhe karakteristikat:

 • 4 piktura të ilustruara (21 x 28 cm)
 • 168 tuba me një fund vetë ngjitës të cilat lëshojnë një pompon
 • 1 broshurë me ngjyra shpjeguese.
 • Mosha e përshtatshme duke filluar nga 3- vjeç
 • Argëtues dhe krijues
 • Rrit përqëndrimin dhe imagjinatën

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë: 29.5 x 23 x 4 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close