Pupete

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Pupete | Ndërsa përzieni tekstilet dhe materialet, ato shpejt do të adoptohen nga foshnjat falë origjinalitetit të saj. Dimensionet e saj janë 30 x 30 cm. Do të bëjë një dhuratë të përsosur për të sapolindurit. Koka e tij është bërë nga latex, është pikturuar me dorë dhe thahet natyrshëm.

5,500 L

2 stok

Pupete | Ndërsa përzieni tekstilet dhe materialet, ato shpejt do të adoptohen nga foshnjat falë origjinalitetit të saj. Dimensionet e saj janë 30 x 30 cm. Do të bëjë një dhuratë të përsosur për të sapolindurit. Koka e tij është bërë nga latex, është pikturuar me dorë dhe thahet natyrshëm.

SKU: 3575678560721 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close