Komfortues bebi

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Komfortues bebi, i lehtë për tu mbajtur me duar të vogla të foshnjës. Ajo është një leckë ngushëlluese, ngjyrë blu bruz me kokë dele nga Jolis pas Beaux. Mund të qëndiset me emrin e fëmijës dhe ideale si një dhuratë e re për të porsalindurit.

4,600 L

1 stok

Komfortues bebi, i lehtë për tu mbajtur me duar të vogla të foshnjës. Ajo është një leckë ngushëlluese, ngjyrë blu bruz me kokë dele nga Jolis pas Beaux. Mund të qëndiset me emrin e fëmijës dhe ideale si një dhuratë e re për të porsalindurit.

SKU: 3575676290620 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close