Korniza Druri

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Korniza Druri | Kjo kornizë e bukur prej druri me ngjyra pastel do të zbukurojë bukur dhomën dhe do të mbajë në foto kujtimet e tij/saj të para. Ka 13 ilustrime të Petits Dodos për tu zëvendësuar çdo muaj nga një foto. Kjo kornizë do të ishte një dhuratë e lindje e veçantë dhe që do të vlerësohej shumë nga prindërit e rinj.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 50×41 cm.
  • Materiali: druri.
  • Mosha +0 vjeç.

7,100 L

1 stok

Korniza Druri | Kjo kornizë e bukur prej druri me ngjyra pastel do të zbukurojë bukur dhomën dhe do të mbajë në foto kujtimet e tij/saj të para. Ka 13 ilustrime të Petits Dodos për tu zëvendësuar çdo muaj nga një foto. Kjo kornizë do të ishte një dhuratë e lindje e veçantë dhe që do të vlerësohej shumë nga prindërit e rinj.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 50×41 cm.
  • Materiali: druri.
  • Mosha +0 vjeç.
SKU: 3575676631331 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close