, ,

Kornizë fotografie Kirumy

EurekaKids
Availability:

1 stok


Ideale për të përjetësuar momente të veçanta. Kjo kornizë fotografie Kirumy është një mënyrë e shkëlqyeshme për të pasur një kujtim të bukur të të vegjëlve tuaj. Përveç kësaj, është shumë e lehtë për tu bërë. Mjafton të përhapni brumin, të lini shenjën dhe të prisni që të thahet.

Karakteristikat:

 • Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të pasur një kujtim të bukur të të vegjëlve tuaj
 • Është shumë e lehtë për tu realizuar
 • Ideale për të përjetësuar momente të veçanta
 • Produkt jo toksik
 • Material për të bërë 2 printime

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +0 muajsh
 • Përmasa: 22 x 16.5  cm

3,200 L

1 stok

Ideale për të përjetësuar momente të veçanta. Kjo kornizë fotografie Kirumy është një mënyrë e shkëlqyeshme për të pasur një kujtim të bukur të të vegjëlve tuaj. Përveç kësaj, është shumë e lehtë për tu bërë. Mjafton të përhapni brumin, të lini shenjën dhe të prisni që të thahet.

Karakteristikat:

 • Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të pasur një kujtim të bukur të të vegjëlve tuaj
 • Është shumë e lehtë për tu realizuar
 • Ideale për të përjetësuar momente të veçanta
 • Produkt jo toksik
 • Material për të bërë 2 printime

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +0 muajsh
 • Përmasa: 22 x 16.5  cm
SKU: 8435404817459 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close