, ,

Kosh për lodra- Dinosauri

3 Sprouts
Availability:

2 stok


Sënduku i lodrave me figurën e donosaurit ndihmon në organizimin e çdo dhome që të mos duket e rrëmujshme nga lodrat. Me anët e përforcuara nga kartoni, kjo kuti qëndron në këmbë edhe kur është bosh. Gjithashtu kapaku mbulues e bën më estetike për dhomën. Me përmasat e mëdha që ka sënduku ju mund të vendosni në të një shumëllojshmëri lodrash dhe t’i mbani te sistemuara.

Karakteristikat:

  • Bën të lehtë sistemimin dhe organizimin e një dhome plot lodra

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 38 x 61 x 37 cm
  • Materiali: 100% poliestër

4,600 L

2 stok

Sënduku i lodrave me figurën e donosaurit ndihmon në organizimin e çdo dhome që të mos duket e rrëmujshme nga lodrat. Me anët e përforcuara nga kartoni, kjo kuti qëndron në këmbë edhe kur është bosh. Gjithashtu kapaku mbulues e bën më estetike për dhomën. Me përmasat e mëdha që ka sënduku ju mund të vendosni në të një shumëllojshmëri lodrash dhe t’i mbani te sistemuara.

Karakteristikat:

  • Bën të lehtë sistemimin dhe organizimin e një dhome plot lodra

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 38 x 61 x 37 cm
  • Materiali: 100% poliestër
Marka

SHPORTA NË BEE

close