Sold out!

Kosh për rroba- Luani

3 Sprouts
Availability:

S’ka stok


Koshi i rrobave me figurën e luanit është zgjidhja perfekte për të mbajtur dhomën e fëmijës të rregullt duke ju ndihmuar në sistemimin e rrobave . Dy doreza të mëdha, të cilat palosen përbrenda krijojnë një hapje rrethore në të cilën futen rrobat. Baza është e bërë me një pëlhurë rrjetë për ajrosje. Koshi i rrobave është lehtësisht i pastrueshëm dhe paloset në mënyrë të sheshtë kur nuk është në përdorim.

Karakteristikat:

  • Koshi ka dy doreza të mëdha që ndihmojnë në lëvizje, nga një vend në tjetrin
  • Mund të pastrohet lehtë, dhe nuk zë shumë vend kur nuk është në përdorim

Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër
  • Përmasat: 48 x 56 x 28 cm

3,300 L

Sold out!

Koshi i rrobave me figurën e luanit është zgjidhja perfekte për të mbajtur dhomën e fëmijës të rregullt duke ju ndihmuar në sistemimin e rrobave . Dy doreza të mëdha, të cilat palosen përbrenda krijojnë një hapje rrethore në të cilën futen rrobat. Baza është e bërë me një pëlhurë rrjetë për ajrosje. Koshi i rrobave është lehtësisht i pastrueshëm dhe paloset në mënyrë të sheshtë kur nuk është në përdorim.

Karakteristikat:

  • Koshi ka dy doreza të mëdha që ndihmojnë në lëvizje, nga një vend në tjetrin
  • Mund të pastrohet lehtë, dhe nuk zë shumë vend kur nuk është në përdorim

Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër
  • Përmasat: 48 x 56 x 28 cm
Përmasa 11 × 22 × 19 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close