Sold out!
,

Koshi organizues- Elefanti

3 Sprouts
Availability:

1 stok


Të mbash gjërat e organizuara ndonjëherë është e vështirë, por me koshin organizues të 3 Sprouts elefanti tani është më e thjeshtë. Ju mundëson të mbani të organizuara, madje është perfekt për ruajtjen e lodrave, librave, rrobave apo ҫdo gjë tjetër që ju nevojitet. Ofron një dizenjo të këndshme dhe funksionale, që  mund ta palosni dhe pastroni lehtësisht.

Karakteristikat:

 • Organizues dhe mbajtës i aksesorëve të ndryshëm
 • Perfekt për ruajtjen e lodrave, librave dhe rrobave
 • Mban gjërat e organizuara kudo në shtëpi
 • Dizajni i këndshëm shkon me çdo dekor
 • Paloset dhe nuk ze hapësirë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 45 x 43 cm
 • Materiali: 100% poliestër
 • Mund të pastrohet lehtë me një letër të lagur

3,500 L

Pastroje zgjedhjen

Të mbash gjërat e organizuara ndonjëherë është e vështirë, por me koshin organizues të 3 Sprouts elefanti tani është më e thjeshtë. Ju mundëson të mbani të organizuara, madje është perfekt për ruajtjen e lodrave, librave, rrobave apo ҫdo gjë tjetër që ju nevojitet. Ofron një dizenjo të këndshme dhe funksionale, që  mund ta palosni dhe pastroni lehtësisht.

Karakteristikat:

 • Organizues dhe mbajtës i aksesorëve të ndryshëm
 • Perfekt për ruajtjen e lodrave, librave dhe rrobave
 • Mban gjërat e organizuara kudo në shtëpi
 • Dizajni i këndshëm shkon me çdo dekor
 • Paloset dhe nuk ze hapësirë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 45 x 43 cm
 • Materiali: 100% poliestër
 • Mund të pastrohet lehtë me një letër të lagur
Marka

Ngjyra

Blu, Rozë

SHPORTA NË BEE

close