Krevat Stokke Sleepi Bed- Hazy Grey

Stokke
Availability:

2 stok


Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet

Krevat Stokke Sleepi Bed është një shtrat evolues që ndryshon teksa fëmija juar rritet nga 0 deri në 3 vjeҫ. Duke patur edhe kompletin shtesë Junior Extension, krevati mund të bëhët funksional dhe i përshtatshëm për fëmijët deri në moshën 10 vjeҫ. Ky krevat zgjerohet për t’ju përshtatur nevojave dhe madhësisë – së fëmijës në rritje, ndërsa ruan ndjesinë e familjaritet duke patur gjithnjë formën e tij të veçantë ovale. Sapo fëmija juaj të arrijë në fazën që i pëlqen të ngjitet dhe të lëvizë, ju mund të hiqni njërën anë të shtratit për qasje të lehtë dhe për të përkrahur ndjesinë e lirisë dhe pavarësisë tek fëmija juaj.

Karakteristikat kryesore:

 • I përshtatshëm për të porsalindurit dhe për fëmijët deri në moshën 10 vjeç (bëhet e mundur me pajisje shndërrimi shtesë)
 • Lejon qarkullimin maksimal të ajrit për një gjumë të rehatshëm
 • Krevati është me rrota, qe fiksohen lehtësisht dhe baza e dyshekut mund të levizë dhe të fiksohet në lartësinë e dëshiruar
 • Ka binarë anësorë të lëvizshëm që mundësojnë qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj
 • Forma unike ovale krijon ndjesinë e një foleje për foshnjën tuaj
 • Krevati është i punuar me dru ahu
 • Dysheku është i përbërë me shkumë rezistente ndaj presionit, është hipoalergjik dhe ka një mbulesë që mund të hiqet lehtësisht dhe të lahet
 • Paketa për zgjerimin e krevatit nga Stokke Sleepi në Stoke Sleepi Junior shitet veçmas

Pesha dhe dimensionet:

 • Pesha e djepit: 25.5 kg
 • Përmasat e djepit të montuar: 127 x 86 x 74 cm
 • Një dyshek është i përfshirë

87,700 L

2 stok

95,300 L për 2 produkt/e

Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet

Krevat Stokke Sleepi Bed është një shtrat evolues që ndryshon teksa fëmija juar rritet nga 0 deri në 3 vjeҫ. Duke patur edhe kompletin shtesë Junior Extension, krevati mund të bëhët funksional dhe i përshtatshëm për fëmijët deri në moshën 10 vjeҫ. Ky krevat zgjerohet për t’ju përshtatur nevojave dhe madhësisë – së fëmijës në rritje, ndërsa ruan ndjesinë e familjaritet duke patur gjithnjë formën e tij të veçantë ovale. Sapo fëmija juaj të arrijë në fazën që i pëlqen të ngjitet dhe të lëvizë, ju mund të hiqni njërën anë të shtratit për qasje të lehtë dhe për të përkrahur ndjesinë e lirisë dhe pavarësisë tek fëmija juaj.

Karakteristikat kryesore:

 • I përshtatshëm për të porsalindurit dhe për fëmijët deri në moshën 10 vjeç (bëhet e mundur me pajisje shndërrimi shtesë)
 • Lejon qarkullimin maksimal të ajrit për një gjumë të rehatshëm
 • Krevati është me rrota, qe fiksohen lehtësisht dhe baza e dyshekut mund të levizë dhe të fiksohet në lartësinë e dëshiruar
 • Ka binarë anësorë të lëvizshëm që mundësojnë qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj
 • Forma unike ovale krijon ndjesinë e një foleje për foshnjën tuaj
 • Krevati është i punuar me dru ahu
 • Dysheku është i përbërë me shkumë rezistente ndaj presionit, është hipoalergjik dhe ka një mbulesë që mund të hiqet lehtësisht dhe të lahet
 • Paketa për zgjerimin e krevatit nga Stokke Sleepi në Stoke Sleepi Junior shitet veçmas

Pesha dhe dimensionet:

 • Pesha e djepit: 25.5 kg
 • Përmasat e djepit të montuar: 127 x 86 x 74 cm
 • Një dyshek është i përfshirë
Përmasa 127 × 86 × 74 cm
Marka

Ngjyra

Gri

Materiali

Dru ahu i laminuar, Dru ahu i ngurtë, Kompesatë ahu

SHPORTA NË BEE

close