,

Krevati Stokke Sleepi Mini- Hazy Grey

Stokke
Availability:

1 stok


Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet

Stokke Sleepi Versioni Mini është krevati i parë që përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijën tuaj.  Forma e tij karakteristike ovale i jep fëmijës suaj një ndjesi sigurie duke krijuar një ambient komod si fole. Krevati ofron opsionin e rregullimit të lartësisë (së dyshekut) si dhe mundësinë e rritjes së bashku me fëmijën tuaj. Krevati- Mini zgjerohet për t’ju përshtatur nevojave së fëmijës në rritje, ndërsa ruan ndjesinë e familjaritet duke patur gjithnjë formën e tij të veçantë ovale.

Krevati zë një vend shumë të vogël në dhomën e fëmijës, ndërsa rrotat me frena lejojnë të lëvizet me lehtësi nga dhoma në dhomë. I gjerë vetëm 67 cm, është jashtëzakonisht shumë efikas dhe në një vend më pak hapësirë.

Karakteristikat kryesore:

 • Formë karakteristike ovale që krijon një ambient komod si fole për fëmijën tuaj
 • Krevat fleksibël që rritet së bashku me fëmijën, nga mosha 0-10 vjeҫ
 • Rregulluesit e lartësis së dyshekut bëjnë të mundur lëvizjen e fëmijës në mënyrë më të rehatshme
 • Rrotat të pajisur me frena, lejojnë lëvizjen me lehtësi nga dhoma në dhomë
 • I bërë me dru ahu të qëndrueshëm
 • Dysheku është i përbërë me shkumë rezistente ndaj presionit, është hipoalergjik dhe ka një mbulesë që mund të hiqet lehtësisht dhe të lahet
 • Fundi i dyshekut është me vrima për qarkullimin maksimal të ajrit
 • Paketa për zgjerimin e krevatit nga Stokke Sleepi Versioni Mini në Stoke Sleepi Krevat shitet veçmas

Pesha dhe dimensionet:

 • Pesha e krevatit: 16 kg
 • Përmasat e krevatit i montuar: 83 x 87 x 67 cm
 • Një dyshek është i përfshirë

54,000 L

1 stok

101,000 L për 2 produkt/e

Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet

Stokke Sleepi Versioni Mini është krevati i parë që përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijën tuaj.  Forma e tij karakteristike ovale i jep fëmijës suaj një ndjesi sigurie duke krijuar një ambient komod si fole. Krevati ofron opsionin e rregullimit të lartësisë (së dyshekut) si dhe mundësinë e rritjes së bashku me fëmijën tuaj. Krevati- Mini zgjerohet për t’ju përshtatur nevojave së fëmijës në rritje, ndërsa ruan ndjesinë e familjaritet duke patur gjithnjë formën e tij të veçantë ovale.

Krevati zë një vend shumë të vogël në dhomën e fëmijës, ndërsa rrotat me frena lejojnë të lëvizet me lehtësi nga dhoma në dhomë. I gjerë vetëm 67 cm, është jashtëzakonisht shumë efikas dhe në një vend më pak hapësirë.

Karakteristikat kryesore:

 • Formë karakteristike ovale që krijon një ambient komod si fole për fëmijën tuaj
 • Krevat fleksibël që rritet së bashku me fëmijën, nga mosha 0-10 vjeҫ
 • Rregulluesit e lartësis së dyshekut bëjnë të mundur lëvizjen e fëmijës në mënyrë më të rehatshme
 • Rrotat të pajisur me frena, lejojnë lëvizjen me lehtësi nga dhoma në dhomë
 • I bërë me dru ahu të qëndrueshëm
 • Dysheku është i përbërë me shkumë rezistente ndaj presionit, është hipoalergjik dhe ka një mbulesë që mund të hiqet lehtësisht dhe të lahet
 • Fundi i dyshekut është me vrima për qarkullimin maksimal të ajrit
 • Paketa për zgjerimin e krevatit nga Stokke Sleepi Versioni Mini në Stoke Sleepi Krevat shitet veçmas

Pesha dhe dimensionet:

 • Pesha e krevatit: 16 kg
 • Përmasat e krevatit i montuar: 83 x 87 x 67 cm
 • Një dyshek është i përfshirë
Marka

SHPORTA NË BEE

close