Sold out!

Krijo & Shërbe Set Kafe

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Krijo & Shërbe Set Kafe | Seti i çajit i luajtshëm tani mund të përfshijnë kafetë me Krijo & Shërbe Set Kafe për dy! Ngrini kapakun dhe nxirrini në njërën nga tre kutitë e kafesë (të rregullt, lajthi, ose moka) dhe shtypni butonin e duhur për të zgjedhur shërbimin e duhur!

Shumë e nxehtë për kafe? Shtoni kubin e akullit të përfshirë për ta bërë atë “të ngrirë”. Seti prej 11 pjesësh vjen me dy kriklla prej druri, kremator, sheqer, një lugë, dhe madje edhe një kartë porosie të ripërdorshme për baristat e aftë!

5,000 L

Sold out!

Krijo & Shërbe Set Kafe | Seti i çajit i luajtshëm tani mund të përfshijnë kafetë me  Krijo & Shërbe Set Kafe për dy! Ngrini kapakun dhe nxirrini në njërën nga tre kutitë e kafesë (të rregullt, lajthi, ose moka) dhe shtypni butonin e duhur për të zgjedhur shërbimin e duhur!

Shumë e nxehtë për kafe? Shtoni kubin e akullit të përfshirë për ta bërë atë “të ngrirë”. Seti prej 11 pjesësh vjen me dy kriklla prej druri, kremator, sheqer, një lugë, dhe madje edhe një kartë porosie të ripërdorshme për baristat e aftë!

 

SKU: 000772198424 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close