,

Kroket

Plan Toys
Availability:

1 stok


Kroket | Në ambiente të jashtme ose në ambiente të mbyllura, fëmijët tani mund të synojnë një ditë të lezetshme në lidhjet me këtë Croquet Set nga PlanToys!

E shkëlqyeshme për:

  • lojë e shëndetshme dhe aktive
  • koordinim dypalësh
  • përqendrim dhe durim

8,900 L

1 stok

Kroket | Në ambiente të jashtme ose në ambiente të mbyllura, fëmijët tani mund të synojnë një ditë të lezetshme në lidhjet me këtë Croquet Set nga PlanToys!

E shkëlqyeshme për:

  • lojë e shëndetshme dhe aktive
  • koordinim dypalësh
  • përqendrim dhe durim
SKU: 8854740051899 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close