Ksilofon me ngjyra

Plan Toys
Availability:

4 stok


Ksilofon me ngjyra të shkëlqyera. Tetë shufrat me ngjyra prodhojnë nota muzikore të vërteta . I përshtatshëm për fëmijët +3 vjeç.

Zhvillon:

  • koordinim i syve me duart
  • njohjen e ngjyrave
  • aftësitë dëgjimore
  • të mësuarit
  • vlerësimin muzikor dhe krijimtarinë

5,600 L

4 stok

Ksilofon me ngjyra të shkëlqyera. Tetë shufrat me ngjyra prodhojnë nota muzikore të vërteta .  I përshtatshëm për fëmijët +3 vjeç.

Zhvillon:

  • koordinim i syve me duart
  • njohjen e ngjyrave
  • aftësitë dëgjimore
  • të mësuarit
  • vlerësimin muzikor dhe krijimtarinë
SKU: 8854740064165 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close