, , ,

Ksilofon metalik

EurekaKids
Availability:

1 stok


Ky ksilofon është bërë për argëtim. Është pikturuar gjithashtu me ngjyra të bukura dhe të gëzuara për ta bërë atë edhe më argëtues. Nëse fëmijët nuk i dinë shënimet, ata mund të mësojnë përmendësh këngë të thjeshta duke kujtuar ngjyrat.

Karakteristikat: 

 • Argëtim dhe kënaqësi pafund
 • Vogëlushët mund të krijojnë ritmet e tyre të para
 • Kjo lodër do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë e të vegjëlve tuaj
 • Rrit koordinimin dy- duar
 • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
 • Rrit mprehtësinë dëgjimore
 • Ofron siguri për përdorim nga të vegjlit
 • Përmban pesë panele shumëngjyrësh

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 34 x 23 x 5 cm
 • Mosha: +18 muajsh

2,600 L

1 stok

Ky ksilofon është bërë për argëtim. Është pikturuar gjithashtu me ngjyra të bukura dhe të gëzuara për ta bërë atë edhe më argëtues. Nëse fëmijët nuk i dinë shënimet, ata mund të mësojnë përmendësh këngë të thjeshta duke kujtuar ngjyrat.

Karakteristikat: 

 • Argëtim dhe kënaqësi pafund
 • Vogëlushët mund të krijojnë ritmet e tyre të para
 • Kjo lodër do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë e të vegjëlve tuaj
 • Rrit koordinimin dy- duar
 • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
 • Rrit mprehtësinë dëgjimore
 • Ofron siguri për përdorim nga të vegjlit
 • Përmban pesë panele shumëngjyrësh

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 34 x 23 x 5 cm
 • Mosha: +18 muajsh
SKU: 8435404801601 Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+12 muajsh

SHPORTA NË BEE

close