Sold out!
, ,

Ksilofon Oval- Orchard Series

Plan Toys
Availability:

S’ka stok


Ky ksilofon druri përmban pesë panele shumëngjyrësh që ndihmojnë në koordinimin e syve me duart. Ky ksilofon është bërë për argëtim. Është projektuar me skaje të rrumbullakosura të buta për siguri të shtuar dhe melodioze duke stimuluar ndjenjën natyrore të harmonisë së bebeve.

Karakteristikat: 

 • Argëtim dhe kënaqësi pafund
 • Vogëlushët mund të krijojnë ritmet e tyre të para
 • Kjo lodër do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë e të vegjëlve tuaj
 • Rrit koordinimin dy- duar
 • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
 • Rrit mprehtësinë dëgjimore
 • Ofron siguri për përdorim nga të vegjlit
 • Përmban pesë panele shumëngjyrësh

Të dhënat teknike:

 • Përmasat:18.0 x 27.5 x 6.0 cm cm
 • Mosha: +12 muajsh
 • Pesha: 0.38 kg

3,800 L

Sold out!

Ky ksilofon druri përmban pesë panele shumëngjyrësh që ndihmojnë në koordinimin e syve me duart. Ky ksilofon është bërë për argëtim. Është projektuar me skaje të rrumbullakosura të buta për siguri të shtuar dhe melodioze duke stimuluar ndjenjën natyrore të harmonisë së bebeve.

Karakteristikat: 

 • Argëtim dhe kënaqësi pafund
 • Vogëlushët mund të krijojnë ritmet e tyre të para
 • Kjo lodër do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë e të vegjëlve tuaj
 • Rrit koordinimin dy- duar
 • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
 • Rrit mprehtësinë dëgjimore
 • Ofron siguri për përdorim nga të vegjlit
 • Përmban pesë panele shumëngjyrësh

Të dhënat teknike:

 • Përmasat:18.0 x 27.5 x 6.0 cm cm
 • Mosha: +12 muajsh
 • Pesha: 0.38 kg
SKU: 8854740064417 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+12 muajsh

SHPORTA NË BEE

close