,

Ksilofone

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Ksilofone | Krijoni muzikën duke lëvizur me këtë lodër tërheqëse të rrumbullakët si ylber ndërsa rrotullohet në një bazë të fortë me rrota! Fëmijët mbi 18 muajsh do të duan të zbulojnë ngjyrat, modelet dhe tingujt muzikorë të ndritshëm të bëra nga topi prej druri. Lodra shfaq ngjyra të ndritshme, modele çudibërëse që rrisin aftësitë ndërsa ndezin imagjinatë.

6,500 L

2 stok

Ksilofone | Krijoni muzikën duke lëvizur me këtë lodër tërheqëse të rrumbullakët si ylber ndërsa rrotullohet në një bazë të fortë me rrota! Fëmijët mbi 18 muajsh do të duan të zbulojnë ngjyrat, modelet dhe tingujt muzikorë të ndritshëm të bëra nga topi prej druri. Lodra shfaq ngjyra të ndritshme, modele çudibërëse që rrisin aftësitë ndërsa ndezin imagjinatë.

SKU: 000772130127 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close