Ksilofoni ovale

Plan Toys
Availability:

7 stok


Ksilofoni ovale | Projektuar me skaje të rrumbullakosura të buta për siguri të shtuar dhe melodioze duke stimuluar ndjenjën natyrore të harmonisë së bebeve.

Zhvillon:

  • koordinim e syve dhe duarve
  • njohjen e ngjyrave
  • aftësitë dëgjimore
  • të mësuarit
  • vlerësimin muzikor dhe krijimtarinë

3,800 L

7 stok

Ksilofoni ovale | Projektuar me skaje të rrumbullakosura të buta për siguri të shtuar dhe melodioze duke stimuluar ndjenjën natyrore të harmonisë së bebeve.

Zhvillon:

  • koordinim e syve dhe duarve
  • njohjen e ngjyrave
  • aftësitë dëgjimore
  • të mësuarit
  • vlerësimin muzikor dhe krijimtarinë
SKU: 8854740064059 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close