Sold out!
,

Kub aktiviteti prej druri

Le Toy Van
Availability:

S’ka stok


Kub aktiviteti prej druri | Një kub aktivitetesh shumë funksional prej druri, nj qendër e vogël dhe e plotë  për veprimtari druri për të vegjlit. Aktivitetet përfshijnë: derë për të hapur, rrota tjerrëse, dyer ABC-123, një ksilofon, tre ingranazhe në një motiv lulesh për t’u rrotulluar dhe dy zogj që rrëshqasin nëpër një pemë vjeshte.

Karakteristikat:

 • Aktiviteti shumëfish x 6 në 1
 • Dru me cilësi të lartë PLY & druri gome
 • E shkëlqyeshme për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike
 • Dizajn unik
 • Rekomandimi i moshës: 2 dhe mbi 2 vjeç
 • Dimensionet: 15 x 13 x 13cm
 • Dimensionet e kutisë: 160 x 145 x 190cm

5,900 L

Sold out!

Kub aktiviteti prej druri | Një kub aktivitetesh shumë funksional prej druri, nj qendër e vogël dhe e plotë  për veprimtari druri për të vegjlit. Aktivitetet përfshijnë: derë për të hapur, rrota tjerrëse, dyer ABC-123, një ksilofon, tre ingranazhe në një motiv lulesh për t’u rrotulluar dhe dy zogj që rrëshqasin nëpër një pemë vjeshte.

Karakteristikat:

 • Aktiviteti shumëfish x 6 në 1
 • Dru me cilësi të lartë PLY & druri gome
 • E shkëlqyeshme për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike
 • Dizajn unik
 • Rekomandimi i moshës: 2 dhe mbi 2 vjeç
 • Dimensionet: 15 x 13 x 13cm
 • Dimensionet e kutisë: 160 x 145 x 190cm
SKU: 5060023421058 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close