,

Kufje me Bluetooth

EurekaKids
Availability:

1 stok


Këto kufje kanë të gjitha tiparet që u duhen vogëlushëve. Ato janë  të palosshme dhe me bluetooth. Për këtë arsye, ato janë super komode, nuk shtypen dhe janë shumë të lehta për tu ruajtur dhe marrë kudo. Për më tepër, ato vijnë me një kufizim të vëllimit në mënyrë që të vegjlit të mos e vënë dëgjimin e tyre në rrezik.

Karakteristikat:

 • Vëllimi i kufizuar në 85dB.
 • Jashtëzakonisht komode
 • Teknologjia Bluetooth® 5.0 – Bluetooth®
 • Fuqia e transmetimit: 3dBm
 • Bateri e rimbushshme 250mAh / 3.7V, polimer Li-Ion i integruar
 • Koha e karikimit: Rreth 2 orë
 • Koha e riprodhimit: deri në 4 orë
 • Distanca efektive: 10 m (në një vijë të drejtë pa pengesa)

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 19 x 17 x 8 cm

3,900 L

1 stok

Këto kufje kanë të gjitha tiparet që u duhen vogëlushëve. Ato janë  të palosshme dhe me bluetooth. Për këtë arsye, ato janë super komode, nuk shtypen dhe janë shumë të lehta për tu ruajtur dhe marrë kudo. Për më tepër, ato vijnë me një kufizim të vëllimit në mënyrë që të vegjlit të mos e vënë dëgjimin e tyre në rrezik.

Karakteristikat:

 • Vëllimi i kufizuar në 85dB.
 • Jashtëzakonisht komode
 • Teknologjia Bluetooth® 5.0 – Bluetooth®
 • Fuqia e transmetimit: 3dBm
 • Bateri e rimbushshme 250mAh / 3.7V, polimer Li-Ion i integruar
 • Koha e karikimit: Rreth 2 orë
 • Koha e riprodhimit: deri në 4 orë
 • Distanca efektive: 10 m (në një vijë të drejtë pa pengesa)

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 19 x 17 x 8 cm
SKU: 8435404818357 Kategori: , Etiketë:
Marka

SHPORTA NË BEE

close