Kujdesi për dhëmbët- Sophie la Girafe

Sophie La Girafe
Availability:

17 stok


Sophie la Girafe, unaza për dhëmbët më e dashur për më shumë se 55 vjet! E bërë 100%  nga gome natyrale nga pema e Hevea. Është totalisht pa përbërës kimikë. Cilësia e butë e Sophie dhe pjesët e shumta të përtypshme (veshët, brirët, këmbët), e bëjnë atë të përsosur për qetësimin e mishrave të foshnjëve  gjatë daljes së dhëmbëve.

Karakteristikat:

  • Bërë prej 100% gome natyrale dhe bojë ushqimore e cila mund të zbehet
  • Çdo njësi është unike, sepse secila prej tyre është vizatuar individualisht
  • Pjesë të shumta për të përtypur dhe për të luajtur të sigurt
  • Mosha: për të sapolindurit

 

SHENIM: Paketimi mund të ndryshojë pasi prodhuesi ka ndryshuar paketimin kohët e fundit.

2,500 L

17 stok

Sophie la Girafe, unaza për dhëmbët më e dashur për më shumë se 55 vjet! E bërë 100%  nga gome natyrale nga pema e Hevea. Është totalisht pa përbërës kimikë. Cilësia e butë e Sophie dhe pjesët e shumta të përtypshme (veshët, brirët, këmbët), e bëjnë atë të përsosur për qetësimin e mishrave të foshnjëve  gjatë daljes së dhëmbëve.

Karakteristikat:

  • Bërë prej 100% gome natyrale dhe bojë ushqimore e cila mund të zbehet
  • Çdo njësi është unike, sepse secila prej tyre është vizatuar individualisht
  • Pjesë të shumta për të përtypur dhe për të luajtur të sigurt
  • Mosha: për të sapolindurit

 

SHENIM: Paketimi mund të ndryshojë pasi prodhuesi ka ndryshuar paketimin kohët e fundit.

SKU: 3056566164004 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Mosha

+0 muajsh

Marka

SHPORTA NË BEE

close