Kukull Luani

Moulin Roty
Availability:

7 stok


Kukull Luani, kukull e përbërë nga koka e rrumbullakët në lesh, me dy veshë të kuq të vegjël me pika të bardha e veshur me një pulovër blu për trupin dhe pantallona të pajisura me ngjyrë blu mbretërore. I përshtatshëm për të sapolindurit.

2,700 L

7 stok

Kukull Luani, kukull e përbërë nga koka e rrumbullakët në lesh, me dy veshë të kuq të vegjël me pika të bardha e veshur me një pulovër blu për trupin dhe pantallona të pajisura me ngjyrë blu mbretërore. I përshtatshëm për të sapolindurit.

SKU: 3575676610015 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close