,

Kukulla Albert

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Kukulla Albert, një dele pak kadife nga Grande Famille. E veshur në xhinse me xhepa të varur, ai është i përsosur për të krijuar histori, duke luajtur me familjen dhe për të zhvilluar imagjinatën e një fëmije.

4,600 L

1 stok

SHPORTA NË BEE

close