Sold out!
,

Kukulla Brianna

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Kukulla Brianna | Kjo kukull e ëmbël do të jetë e preferuara e vogëlusheve tuaja! Me sytë e saj që hapen dhe mbyllen  dhe flokët me shkëlqim, Brianna vjen me dy veshje me një zemër dhe lule të qëndisura. Ajo mund të thith gishtin e madh ose biberonim e saj, të shtrihet ose të ulet, ashtu si një fëmijë i vërtetë!

4,500 L

Sold out!

Kukulla Brianna | Kjo kukull e ëmbël do të jetë e preferuara e vogëlusheve tuaja! Me sytë e saj që hapen dhe mbyllen  dhe flokët me shkëlqim, Brianna vjen me dy veshje me një zemër dhe lule të qëndisura. Ajo mund të thith gishtin e madh ose biberonim e saj, të shtrihet ose të ulet, ashtu si një fëmijë i vërtetë!

SKU: 000772148832 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close