Sold out!

Kukulla Eglantin

Moulin Roty
Availability:

S’ka stok


Kukulla Eglantin po tregon anën e saj sportive dhe çudibërëse me një xhup të bukur, pantallona të gjera tyli dhe hairstyle të lidhura të bëra me qumësht të lezetshëm! Një edicion i ri për koleksionin Moulin Roty “Les Parisiennes”, kjo kukull e bukur vjen me një kuti të ilustruar për ruajtje të sigurt. Madhësia 39.37 cm

8,700 L

Sold out!

Kukulla Eglantin po tregon anën e saj sportive dhe çudibërëse me një xhup të bukur, pantallona të gjera tyli dhe hairstyle të lidhura të bëra me qumësht të lezetshëm! Një edicion i ri për koleksionin Moulin Roty “Les Parisiennes”, kjo kukull e bukur vjen me një kuti të ilustruar për ruajtje të sigurt. Madhësia 39.37 cm

SKU: 3575676425138 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close